Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Vuosikokouksessa päätettiin.

Lisätty 18.03.2015

Yhdistyksen vuosikokous 2015 pidettiin Haminassa Konditoria Huovilan kahvilassa 14.3.2015. Kokouksessa päätettiin mm. johtokunnan kokoonpanosta sekä jäsenmaksuista.

Johtokunnan jäsenmääräksi päätettiin puheenjohtaja, neljä varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä. Yhdistyksen puheenjohtaja valittiin vuosi sitten seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi, joten puheenjohtajana jatkaa Jaakko Liukkonen. Johtokunnan muista varsinaisista jäsenistä erovuorossa olivat Tuija Kuokka ja Anna-Liisa Lavila. Erovuoroiset valittiin uudelleen. Vuosi sitten kaksivuotiskaudeksi valitut Sirkku Mikkonen ja Raila Vainonen jatkavat johtokunnassa varsinaisina jäseninä. Johtokunnan varajäseniksi valittiin Erna Pirnes ja Pertti Pennanen. Toiminnantarkastajaksi valittiin Liisa Hanski ja varatoiminnantarkastajaksi Risto Rahkonen.

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 hyväksyttiin. Vuosijäsenen jäsenmaksu on edelleen 15 euroa, uuden jäsenen liittymismaksu 5 euroa ja ainaisjäsenmaksuksi 500 euroa.